Home  /  Lazio  /  Pitigliano
< alle vakantiehuizen

Pitigliano

Lazio, Sovana, Italië

Mooi gelegen accommodatie in het zuiden van Toscane, op de grens met Lazio, en nabij Pigigliano. Totaal zeven appartementen die verhuurd worden. 
27 Personen  Mooi gelegen accommodatie in het zuiden van Toscane, op de grens met Lazio, en nabij Pigigliano. Totaal zeven appartementen die verhuurd worden.   Meer informatie
 • Exterieur

  veel buitenruimte met mooi gazon en gemeenschappelijk zwembad (16x8 m – min. diepte 1,4 m – max. diepte 1,6 m – open van 01/05 tot 30/09), tennisbaan. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenzitje met barbecue. Parkeerplaats op het terrein.


  Afstanden

  Pitigliano met allerlei winkels 3 km, Sovana 4 km, Saturnia (thermale baden) 30 km, het meer van Bolsena 38 km, Argentario (gerenommeerde badplaatsen) 60 km.


  Opmerkingen

  Babybed. Op aanvraag is het mogelijk een grote gemeenschappelijke ruimte met keuken (oven, vriezer, vaatwasser), eetruimte, open haard en toilette te huren (tegen toeslag betaling van € 100,- /per dag).


 • Beschrijving:

  Mooie accommodatie, gelegen in het groene landschap vlakbij het historische plaatsje Pitigliano dat oorspronkelijk gevestigd werd door de Etrusken en dat nog altijd fascineert vanwege de spectaculaire ligging bovenop een heuvel van tufsteen in het zuidelijke deel van Toscane op de grens met de regio Latium en tevens dicht bij de grens met de regio Umbrië. Deze accommodatie bestaat uit 8 woningen en biedt grote buitenruimte. Alle woningen beschikken over een eigen buitenzitje met tuinmeubilair. Voor de gasten is er verder een tennisbaan en een mooi zwembad omgeven door een groot grasveld met olijfbomen. De inrichting is eenvoudig en comfortabel. De beheerders (een echtpaar) wonen in een 8de appartement op het terrein. Deze accommodatie is ideaal gelegen voor diegenen die van rust houden maar tegelijkertijd ook de vele bezienswaardigheden van Zuid-Toscane (Pitigliano, Sovana, Saturnia), de kuststreek (Maremma, Argentario, Talamone, Capalbio) en de regio Latium (het meer van Bols...
  Lees verder


Sub-locatiester


Vakantiehuizen in Italië

Meld je aan voor de nieuwsbrief!