Home  /  Liguria  /  Marzia
< alle vakantiehuizen

Marzia

Liguria, Monte Marcello, Italië

Mooie vakantie appartementen met zwembad gelegen tussen de Cinque Terre en de Versilia (Toscane). 
10 Personen
4 Slaapkamers
3 Badkamers  Mooie vakantie appartementen met zwembad gelegen tussen de Cinque Terre en de Versilia (Toscane).   Meer informatie
 • Exterieur

  zeer goed onderhouden tuin, zwembad (10 x 5 meter, maximum diepte 2,5 m.) met een makkelijke glooiende instap ( het zwembad heeft een waterzuiveringsinstallatie op zoutbasis), De 2 appartementen beschikken over een gratis wifi internet verbinding. Kinderbed beschikbaar. Parkeren langs de weg direct buiten het huis, of op een parkeerplaats op circa 200 meter afstand.


  Afstanden

  op 200 meter ligt Montemarcello met een bar-levensmiddelenwinkel, postkantoor, strand op 5 km, Lerici op 8 km, La Spezia op 18km(treinstation), Portovenere op 32 km, Park van de Cinque Terre op 28 km, Forte dei Marmi op 35 km, Lucca op 63 km, Pisa (vliegveld) op 65 km.


 • Beschrijving:

  Mooie vakantie appartementen met zwembad gelegen tussen de Cinque Terre en de Versilia (Toscane). Het huis bevindt zich in het kleine dorp Montemarcello, dat wordt beschouwd als één van de mooiste van Italië en het is een ideaal uitgangspunt voor diegenen die een rustige plek willen om , hetzij de Liguria of Toscane te bezoeken. De Apuaanse Alpen liggen op de achtergrond in het oosten, terwijl de zee in het westen ligt. De appartemten liggen net buiten het dorp (circa 250 meter van het centrum) en hebben een mooie tuin en een groot zwembad. De eigenaren van het huis wonen op de eerste verdieping van het huis. In de mooie borgo van Montemarcello bevindt zich een bar-levensmiddelenwinkel. Door de strategische ligging van het huis kan men eenvoudig de beroemde plaatsen van de Liguria bereiken, zoals Lerici, Portovenere en de Cinque Terre en Toscane met Forte dei Marmi, Lucca en Pisa.

Sub-locaties

 • Marzia 1

   Liguria, Monte Marcello, Italië
  Per week v.a.
  € 400,-
  5 Personen
  2 Slaapkamers
  2 Badkamers
  Air Conditioning
 • Marzia 2

   Liguria, Monte Marcello, Italië
  Per week v.a.
  € 343,-
  5 Personen
  2 Slaapkamers
  1 Badkamers
  Air Conditioning


ter


Vakantiehuizen in Italië

Meld je aan voor de nieuwsbrief!