Home  /  Regio Florence  /  Fattoria Il Monte
< alle vakantiehuizen

Fattoria Il Monte

Toscane > Regio Florence, Dicomano, Italië

Twee karakteristieke appartementen gelegen op een groot landbouwbedrijf dat toebehoorde aan een adellijke Florentijnse familie.
12 Personen  Twee karakteristieke appartementen gelegen op een groot landbouwbedrijf dat toebehoorde aan een adellijke Florentijnse familie.  Meer informatie
 • Exterieur

  zwembad (7 x 14 m – diepte 1,4 m – open van 01/05 tot 15/10 tot 20:30 uur) met douche buiten (warm water), schommel en glijbaan voor kinderen, barbecue, tafeltennis en schaduwrijke ruimte (50 m2). Op het bosrijke landgoed liggen gemarkeerde wandelpaden en er zijn 2 privé meren waar men kan vissen. Te huur: hengels, mountainbikes (€ 3,-/ per uur of € 8,-/ per halve dag), quad (€ 100,-/3 uur), een jeep (6 pers.) met chauffeur voor excursies op de boerderij, een houten huisje in het bos met eetkamer, open haard en kookhoek gelegen op 2 km van de huizen (€ 26,- / per dag – alleen voor overdag). Verschillende massages. Een maal per week een orgineel diner met Toscaanse gerechten in de karakteristieke wijnkelders (€ 25,-/pers.). Wasruimte beschikbaar in de twee huizengroepen. Fax - service, internetverbinding en e-mail in het kantoor van de boerderij. Parkeerplaats op het terrein.


  Afstanden

  Dicomano met allerlei winkels en treinstation (verbindingen met Florence elk uur) 3 km, manege 7 km, Florence (vliegveld) 30 km, golfbaan (18 holes) 33 km, Radda in Chianti 68 km, San Gimignano 90 km, Siena 105 km, Lucca 125 km, Pisa 145 km, Viareggio (de stranden van Versilia) 148 km, Rome 300 km.


 • Beschrijving:

  Twee karakteristieke appartementen gelegen op een groot landbouwbedrijf dat toebehoorde aan een adellijke Florentijnse familie. Het landgoed, gelegen op 39 km van Florence, met 400 hectaren waarvan veel bosland is ideaal voor wandelingen en men produceert hier wijn en olijfolie. Prachtige en rustige ligging met mooi uitzicht over het omliggende landschap. Op het landgoed liggen twee kleine huizengroepen op ong. 600 meter lopen van elkaar (750 m in de auto), met in totaal 12 appartementen. De eerste huizengroep, met het appartement Monte 1, bestaat uit 3 boerenhuizen, 2 bijgebouwen, een kerkje en een mooi panoramisch zwembad gelegen op een natuurlijk terras met uitzicht over de huizen (op ong. 60 m); verder is er een gemeenschappelijke ruimte met tafelvoetbal en TV. De tweede huizengroep, met het appartement Monte 2, bestaat uit een antieke villa met park en dependance. Alle huizen zijn zorgvuldig gerestaureerd met het behoud van de charme en de kenmerken van de antieke landelijke arch...
  Lees verder


Sub-locaties

 • Monte 1

   Toscane > Regio Florence, Dicomano, Italië
  Per week v.a.
  € 380,-
  6 Personen
  2 Slaapkamers
  1 Badkamers
 • Monte 2

   Toscane > Regio Florence, Dicomano, Italië
  Per week v.a.
  € 330,-
  6 Personen
  2 Slaapkamers
  1 Badkamers


ter


Vakantiehuizen in Italië

Meld je aan voor de nieuwsbrief!