Home

Wie zijn wij

Villa Expert is een Nederlandse organisatie, geleid door Nienke en Marcel Kamer. We werken nauw samen met het gerenommeerde Italiaanse partners. Deze organisaties hebben net als wij al jaren lang ervaring met de verhuur van luxe accommodaties aan mensen die komen voor kwaliteit en gastvrijheid. 

Marcel Kamer Villa expert

Visie
Villa Expert heeft de visie dat het succes van de vakantie alleen gerealiseerd kan worden als we het huis van uw dromen leveren, zonder vervelende verrassingen, problemen of onverwachte ‘misverstanden’. We kiezen daarom onze huizen zeer selectief en na zorgvuldig onderzoek.

 

Lokatie
Villa Expert is gevestigd in Hilversum. We hebben ons echter twee jaar lang zelf in Toscane gevestigd, om nog dichter op ons aanbod te zitten en dit uit te breiden met meer hoogwaardige accommodaties. Uiteraard ook omdat wij, net als u, gek zijn op dit prachtige deel van Italië en op deze manier optimaal konden genieten van de cultuur, het landschap en de mensen. Vanzelfsprekend delen we met u zoveel mogelijk tips, adressen en mooie routes, die we zelf ontdekt hebben in die periode.

 

SGR
Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). 

SGR logo

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de (Nederlandse) consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.
U kunt de garantieregeling van SGR hier nalezen. 

 

Ervaring
Villa Expert is een zusterbedrijf van Comfortvilla, dat al jaren luxe villa’s in het Spaanse Catalonië verhuurt. We kennen dus de wensen van onze gasten en weten hoe belangrijk het is om die te vervullen.

Dankzij de goede samenwerking met onze partners in Italië, zijn we in staat om ook zeer speciale wensen te vervullen. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw huwelijk in Toscane regelen, maar ook wijnproeverijen, ballonvaarten, fietstochten, wandeltochten, kookcursussen of Fresco schilderen.

 

Contact
Wilt u meer weten over Villa Expert en haar diensten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of stuur een e-mail.
Ons kantoor is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer: +31 (0)85-877 24 12.
Natuurlijk kunt u ons ook mailen: info@villaexpert.nl

 

Comfortvilla - Villa Expert BV
Van der Zaenlaan 44
1215 SJ  Hilversum
Nederland
KvK: 32140817Vakantiehuizen in Italië

Meld je aan voor de nieuwsbrief!