Fietsen in Italië

Fietsen met Baja Bikes

Baja Bikes biedt de leukste fietstours in ruim 70 verschillende steden. Met Nederlandstalige gidsen die je met veel plezier rondleiden en je meenemen in het verhaal achter de stad. Bespaar tijd en haal het maximale uit je stedentrip! In 3 uur zie, hoor en ervaar je alles aan de hand van een local. Gesteld op vrijheid om je eigen route te kiezen en tempo te bepalen? De Tours met gids van Baja Bikes zijn toegankelijk, informatief en ontspannen. Lekker op de fiets of lopend en bijna overal met Nederlandse gids! Boek hier uw tour!
Fietsen in Italië

Fietsen in Rome

Ontdek de Italiaanse hoofdstad per fiets en laat je informeren over de geschiedenis en prachtige opgravingen in Rome tijdens deze tour. Met de Nederlandstalige gids fiets je onder andere langs de Spaanse Trappen, de Trevi Fontein en het Colosseum. Met een schat aan informatie over Rome, inclusief persoonlijke tips van de gids, lever je aan het einde van de tour de fiets weer in. Klaar om zelf de stad verder te ontdekken, want dan weet je precies waar je moet zijn. De tour is geschikt voor iedereen! Boek hier uw tour!
Colliseum

Fietsen in Florence met een Nederlandse Gids

Met de fietstour in Florence ontdek je alle mooie plekjes van deze prachtige stad in 3 uur. Door de gids voel je je na de tour als ´local´ in de stad en zul je een goed idee hebben van hoe de stad in elkaar zit en hoe het leven van de Italianen er in Firenze aan toe gaat. Je zult verrast worden door alle verborgen plekjes en verhalen die Florence je te bieden heeft. Maar ook de bekende bezienswaardigheden zoals Santa Croce, Palazza Strozzi en Piazza della Signoria worden niet overgeslagen. Tijdens de fietstour zal er ook gestopt worden waarbij een van de specialiteiten van Italië geproefd kan worden: Italiaans ijs. Kortom, een tour geschikt voor iedereen! Boek hier uw tour!
Fietsen in Florence met een Nederlandse gids

Fietsen in Palermo

Baja Bikes biedt ook tours in Palermo aan! De stad is gelegen op het zonnige eiland Sicilië en is bekend van haar cultuur, geschiedenis en architectuur. Je vindt er prachtige bezienswaardigheden als Palazzo dei Normanni, Teatro Massimo en de indrukwekkende kathedraal. In 2015 is de stad zelfs aan de UNESCO werelderfgoedlijst toegevoegd! Palermu heeft de perfecte ingrediënten voor een leuke fietstour. Het mediterraanse klimaat maakt het een fijne bestemming om het gehele jaar te bezoeken. Onze ervaren gidsen laten je deze prachtige stad op een veilige en leuke manier zien! Boek hier uw tour!
Rondleidingen in Palermo

Fietsen in Bari

Kies voor één van onze tours in Bari tijdens je vakantie of stedentrip! De veelzijdige bestemming staat nog niet stevig op de kaart als toeristenbestemming. Als je hier eenmaal bent zul je je afvragen, waarom nog niet! Deze gezellige stad is gelegen in het Zuiden van Italië. Het is een een levendige studentenstad, met een prachtig historisch centrum. De pleinen en kerken zijn gelukkig goed bewaard gebleven waardoor het oude stadscentrum een authentieke uitstraling heeft. Boek hier uw tour!
Fietsen in Bari

Comfortvilla - Villa Expert BV is een Nederlands-Spaanse organisatie, opererend vanuit Hilversum in Nederland, maar met eigen vestiging in Begur, Costa Brava, Spanje.

Villa Expert
Van der Zaenlaan 44
1215 SJ Hilversum, The Netherlands

Villa Expert VZR-Garant lidmaatschap
KvK: 32140817
BRW: NL819971509B01