Wie zijn wij

Villa Expert is een Nederlandse organisatie, geleid door Nienke en Marcel Kamer. We werken nauw samen met het gerenommeerde Italiaanse partners. Deze organisaties hebben net als wij al jaren lang ervaring met de verhuur van luxe accommodaties aan mensen die komen voor kwaliteit en gastvrijheid.
Marcel Kamer

Marcel Kamer - Directeur

Visie

Villa Expert heeft de visie dat het succes van de vakantie alleen gerealiseerd kan worden als we het huis van uw dromen leveren, zonder vervelende verrassingen, problemen of onverwachte ‘misverstanden’. We kiezen daarom onze huizen zeer selectief en na zorgvuldig onderzoek.

Lokatie

Villa Expert is gevestigd in Hilversum. We hebben ons echter twee jaar lang zelf in Toscane gevestigd, om nog dichter op ons aanbod te zitten en dit uit te breiden met meer hoogwaardige accommodaties. Uiteraard ook omdat wij, net als u, gek zijn op dit prachtige deel van Italië en op deze manier optimaal konden genieten van de cultuur, het landschap en de mensen. Vanzelfsprekend delen we met u zoveel mogelijk tips, adressen en mooie routes, die we zelf ontdekt hebben in die periode.

VZR Garant

Ons bedrijf is aangesloten bij VZR-Garant, een eenvoudige, transparante oplossing waarmee organisaties kunnen voldoen aan de verplichting voor een garantieregeling – zoals vastgelegd in de Richtlijn Pakketreizen – voor zowel consumenten als zakenreizigers. De op deze internetsite gepubliceerde reizen vallen onder de VZR-Garant garantie. De VZR-Garant garantie houdt in dat de (Nederlandse) consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen niet in staat is de overeengekomen tegenprestatie te leveren. U kunt het reglement van de VZR-Garant garantie hier lezen.

Ervaring

Villa Expert is een zusterbedrijf van Comfortvilla, dat al jaren luxe villa’s in het Spaanse Catalonië verhuurt. We kennen dus de wensen van onze gasten en weten hoe belangrijk het is om die te vervullen. Dankzij de goede samenwerking met onze partners in Italië, zijn we in staat om ook zeer speciale wensen te vervullen. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw huwelijk in Toscane regelen, maar ook wijnproeverijen, ballonvaarten, fietstochten, wandeltochten, kookcursussen of Fresco schilderen.

Contact

Wilt u meer weten over Villa Expert en haar diensten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of stuur een e-mail. Ons kantoor is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer: +31 (0)85-877 24 12. Natuurlijk kunt u ons ook mailen: info@villaexpert.nl

Comfortvilla – Villa Expert BV

Van der Zaenlaan 44
1215 SJ Hilversum
Nederland
KvK: 32140817