Belangrijke informatie over de vakantievilla’s

We hebben geprobeerd de meest gestelde vragen hieronder te beantwoorden. In alle gevallen moet u de antwoorden zien in relatie met de informatie bij de accommodatie en de reserveringsvoorwaarden.

Inhoudsopgave

MINIMALE HUURPERIODE

De minimale huurperiode is een week, van zaterdag tot zaterdag. Kortere periodes kunnen in sommige gevallen afgesproken worden buiten het hoogseizoen.

AANKOMST- EN VERTREKTIJDEN

Tenzij anders aangegeven in de beschrijving van de accommodatie, de aankomst- en vertrektijden zijn alsvolgt: Aankomst: Zaterdag tussen 17.00 en 20.00 uur Vertrek: Zaterdag tussen 8.00 en 10.00 ’s ochtends Bij iedere latere aankomst of vertrek, niet vooraf overeengekomen, moet de eigenaar of zijn/haar vertegenwoordiger, wiens telefoonnummer is vermeld op uw voucher, onmiddellijk geïnformeerd worden.

HUISDIEREN

Huisdieren zijn alleen welkom in een accommodatie wanneer dit in de beschrijving is vermeld en bij uw reservering is aangegeven. Eventuele extra kosten zijn vermeld in de beschrijving van de accommodatie.

BORG

De borg dient bij aankomst contant in euro’s te worden voldaan.

LINNEN

Tenzij anders aangegeven in de beschrijving van de gekozen accommodatie, zijn alle huizen voorzien van bed- bad- en keukenlinnen met een wekelijkse wissel. De badhanddoeken mogen niet buiten worden gebruikt.  We adviseren u om zelf handdoeken mee te brengen voor zwembad of strand, omdat deze meestal niet geleverd worden.

ZWEMBAD

Tenzij anders aangegeven in de beschrijving van de gekozen accommodatie, zijn de zwembaden geopend van 15 mei tot 30 september.

VERWARMING

Tenzij nieuwe wet- / regelgeving van kracht wordt, kan in Toscane en Umbrië verwarming alleen gebruikt worden van begin november tot eind april (8 uur per dag). Buiten deze periode dient de mogelijkheid tot gebruik van verwarming afgesproken te worden met en betaald te worden aan de eigenaar of zijn/haar vertegenwoordiger.

TELEFOON

Eventuele telefoonkosten dienen direct met de eigenaar verrekend te worden voor vertrek.

EINDSCHOONMAAK – EXTRA KOSTEN (licht, gas, verwarming,…)

Indien deze kosten niet in de prijs zijn inbegrepen, dienen deze kosten direct aan de eigenaar of zijn/haar vertegenwoordiger te worden voldaan vóór vertrek.

ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN

Ieder probleem of onvoorziene omstandigheid dient direct telefonisch gemeld te worden.